Laadukasta apteekkikosmetiikkaa Karkkilan apteekista

Apteekissamme on myynnissä laajasta eri apteekkikosmetiikkasarjojen tuotteita. Asiantuntevan henkilökuntamme opastuksella löydät itsellesi sopivimmat tuotteet niin kesä- kuin talvi-ihollekin. Tule tutustumaan ja kysy lisää. Apteekissamme on myynnissä alla olevien kosmetiikkasarjojen tuotteita.

 

ACO

Ruotsalainen ihonhoitosarja ACO sisältää monipuolisen valikoiman tuotteita kauneudenhoitoon, iho-ongelmiin sekä henkilökohtaiseen hygieniaan. ACO:n valikoimaan kuuluu sekä lääkevalmisteita että ihonhoitotuotteita. Omat erityistuotteet löytyvät esimerkiksi aknen, kasvojen ja vartalon hoitoon.

Tuotesarjan omille sivuille »

AveenoHome

Aveeno-ihonhoitotuotteet sisältävät prebioottista kolmoiskaurayhdistettä, joka rauhoittaa ja ravitsee ihoa. Tuotteet on kehitetty ja tarkoitettu kuivalle, kutisevalle ja ihottumaan taipuvaiselle. Sopii myös herkälle iholle. Tuotteet ovat hajustamattomia ja väriaineettomia.

Tuotesarjan omille sivuille >>

Avène

Hoitava Avène-ihonhoitosarja on kehitetty erityisesti herkän ihon tarpeisiin. Valmistaja on ranskalainen Pierre Fabre, joka on tunnettu myös luotettavana lääkealan yrityksenä. Kaikki Avène-tuotteet perustuvat ihoa rauhoittavaan Avène-terveyslähdeveteen. Sen ihoa rauhoittava vaikutus on tunnettu jo 1700-luvulta lähtien ja tänä päivänä Avène-veden vaikutuksesta on julkaistu jo noin 50 kliinistä tutkimusta. Tuotteissa allergiaa aiheuttavien raaka-aineiden määrä ja käyttö on minimoitu ja kaikki valmisteet ovat testattu kliinisin kokein ihotautilääkärien valvonnassa.

Tuotesarjan omille sivuille »

 

CeraVe Cerave

CeraVen valikoimaan kuuluu laaja valikoima päivittäiseen käyttöön tarkoitettuja ihonhoitotuotteita kasvoille ja vartalolle. CeraVe -sarjan tuotteet on kehitetty yhteistyössä ihotautilääkäreiden kanssa. Tuotteet sisältävät keramideja, rasvahappoja ja muita lipidejä, jotka sekä vahvistavat ihon suojamuuria että lukitsevat kosteuden ihoon pitkäkestoisesti. Kaikki sarjan tuotteet ovat hajusteettomia.

Tuotesarjan omille sivuille>>

 

Favora

Suomalainen Favora ihonhoitosarja sopii herkällekin iholle. Kaikki käytettävät raaka-aineet ovat puhtaita ja turvallisia, eivätkä ne sisällä väriaineita tai keinotekoisia hajusteita. Hoitavia ainesosia on poikkeuksellisen paljon. Erityisesti herkän ihon hyvinvoinnille on tärkeää hellävarainen puhdistus, tehokas kosteutus ja ihoa suojaavat ainesosat. Tavoitteena on hyväkuntoinen ja vastustuskykyinen iho, joka toipuu paremmin myös erilaisista rasituksista.

Tuotesarjan omille sivuille »

La Roche-Posay

Tuotemerkin ydin on ainutlaatuinen La Roche-Posay -lähdevesi, jota käytetään jokaisessa sarjan tuotteessa. Veden ainutlaatuisuus, tehokkuus ja siedettävyys erottavat tuotemerkin muista. La Roche-Posay tuotemerkin turvallisuudesta ja luotettavuudesta kertoo sekin, että tuotemerkkiä suosittelee     25 000 ihotautilääkäriä maailmanlaajuisesti.  Sarjasta löytyy sopivia tuotteita kaikille ihotyypeille niin naisille, miehille kuin lapsillekin.

Tuotesarjan omille sivuille»

SebamedSebamed

Ihon toiminnan ja tasapainon lähtökohta on sen luontainen, lievästi hapan suojakerros. Sebamed on ensimmäinen ja alkuperäinen ihonhoitosarja, jonka PH on sama kuin terveen ihon, eli 5,5. Yhdessä ihotautilääkäreiden kanssa kehitetty Sebamed sisältää myös kuivumista estäviä öljyjä ja luonnollisia, kostetutta sitovia aineita, jotka kaikki ovat tutkittuja ja ehdottoman puhtaita.

Tuotesarjan omille sivuille»

 

VichyVichy-apteekkikosmetiikkatuotteet ihollesi

VichyLähdevettä sisältävät Vichy-tuotteet ovat hypoallergeenisia eivätkä tuki ihohuokosia. Tuotteet on valmistettu lääketeollisuudessa ja ne on testattu myös herkällä iholla ihotautilääkäreiden valvonnassa. Vichy pyrkii ennaltaehkäisemään ja korjaamaan ihon fysiologista epätasapainoa kuten ihon pinnan kuivuutta, ryppyjen syntymistä ja selluliitin muodostumista kudoksiin. Vichy kunnioittaa eettisiä toimintatapoja, joka takaa tuotteiden turvallisuuden.

Tuotesarjan omille sivuille »